Zsírégető kúpfúrók

zsírégető kúpfúrók fogyás san diego ca

Részletes leírás 3 db Lépcsős kúpfúró készlet praktikus tárolóban Különböző átmérőjű furatokat kell fúrni fémből vagy vékony falú lemezekbe? A lépéskúpos fúrók tökéletes megoldást jelentenek a problémájára! A kúpos süllyesztők rendkívül erősek és tartósak.

zsírégető kúpfúrók súlycsökkentő központ noida- ban

A fokozatos fúrók ellenálló acélból készülnek, így lyukak készítésére használhatja műanyagban pl. PVCvékony falú lemezekben vagy fémben.

zsírégető kúpfúrók a legjobb módszer a bélzsír elvesztésére

A kúpos süllyesztők megfelelnek a kézi fúrógépek többségének. A lépésfúrók hasznosak a központosításhoz, új furatok készítéséhez vagy a meglévők átfúrásához. A készlet legfeljebb 3 különböző lépcsős kúpfúrót tartalmaz, amely lehetővé teszi bármilyen méretű zsírégető kúpfúrók készítését.

zsírégető kúpfúrók fogyás vaszkuláris demencia

A fokozatos fúrókészletet nagyon kényelmes és praktikus tokban tárolják. A tokban minden fúrónak van egy kijelölt helye, így azok nem ütnek el, és ezért károsítják egymást.

zsírégető kúpfúrók segíti e a zsírégetést

Tökéletes módja a lépcsős kúpfúrók tárolásának, ha azokat nem használják, vagy amikor szállítaniuk kell. A lépcsős kúpfúrók alakja hasonlít a karácsonyfára.

Ez nem más, mint sok fémkorong, amelyek növekvő átmérővel vannak összekötve, osztva "lépcsőkkel". Szerkezetük lehetővé teszi, hogy a különböző minőségű és kúpos süllyesztők különböző átmérőjű furatokat fúrjanak.

zsírégető kúpfúrók lisa ágyú fogyás

A fokozatos kúpos fúrók tökéletesen olvasható számozással rendelkeznek. A tiszta skála lehetővé teszi, hogy a kiválasztott átmérőjű lyukat gyorsan és gond nélkül elkészítse. Az zsírégető kúpfúrók típusú fúrók alkalmasak az elektronikai iparban, az autójavításban, a szaniteriparban, a fűtéstechnikában, valamint a barkácsolás szerelmeseinek, akik otthon végeznek javításokat és munkát.

Zsírégető, ami nem pörget?

Mondd el véleményed a termékről 0.

Olvassa el is