Vásárló belépés

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termékajánló

furedivizek.hu
+36-20/999-5499
infofuredivizek.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Füredi GRAND ION pH9,3 lúgos ivóvíz

Főkategória >LÚGOS IVÓVIZEK >Füredi GRAND ION pH9,3 lúgos ivóvíz

Füredi GRAND ION pH9,3 lúgos ivóvíz, 18,9 liter

Részletekért kattintson a képre!

 

Az általunk szállított 19 literes vizesballont az utolsó vásárlást követő 60 napon belül váltjuk vissza tiszta, szagtalan, algamentes állapotban, de 6 hónap elteltével nem vesszük vissza.

A víz kezdettől fogva "különleges képességekkel és tulajdonságokkal" bír, amelyek csak akkor tudnak kifejlődni, ha természetesen egészséges marad, nem érik káros környezeti hatások.

A víz állapota alapvetően befolyásolja a közérzetet és a teljes ökoszisztéma fenntartását. A Grander® Technológiával kapcsolatba kerülve a víz ismét képes lesz újra felvenni elvesztett tulajdonságait.

 

A termék 18,9 literes szabványos, újratölthető palackaban kerül forgalomba.

 

Házhoz szállítás minimum 100 liter össz mennyiség vásárlásától. A 100 literben a különféle termékek szabadon választhatók, de a fóliázott termékeknél fóliát nem bontunk!

Házhozszállítás azt jelenti, hogy a terméket az utcáról elérhető első ajtóig visszük, lakásba, pincébe, garázsba stb. nem visszük. Fizetés kp-ben.

Ballonos viz minimális rendelése Budapest közigazgatási határán belül 3 db, cégeknek és vidékre 5 db rendelésétől. A ballonos vizek lehetnek különfélék is!

 

Első megrendelés alkalmával ne feledkezzen meg a ballonok megrendeléséről, melyet a "Tartozékok" menüpontban tehet meg. A ballonok betétdíja 2.000 Ft, a végleges visszavétel alkalmával 1.500 Ft-ot visszafizetünk. Ballont az utolsó rendelést követő 6 hónapon belül váltunk csak vissza.

Olyan ballonokat, amelyeken érzékelhető, hogy szennyezettek ( nem vizet tartottak benne), vagy sérült,  NEM VESZÜNK ÁT!

A ballonhoz javasoljuk a "Tartozékok" menüpontban található kézi pumpát megrendelni.

 
2 800 Ft

Webáruház készítés