Vásárló belépés

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termékajánló

furedivizek.hu
+36-20/999-5499
infofuredivizek.hu

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekFüredi GRAND ION pH9,3 lúgos ivóvíz, 18,9 liter

Füredi GRAND ION pH9,3 lúgos ivóvíz, 18,9 liter

Termék ára
2 800 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
F-354064
Megosztom
Funkciók
Tömeg
20 kg/db
Rövid leírás a termékről

Részletekért kattintson a képre!

 

Az általunk szállított 19 literes vizesballont az utolsó vásárlást követő 60 napon belül váltjuk vissza tiszta, szagtalan, algamentes állapotban, de 6 hónap elteltével nem vesszük vissza.

A víz kezdettől fogva "különleges képességekkel és tulajdonságokkal" bír, amelyek csak akkor tudnak kifejlődni, ha természetesen egészséges marad, nem érik káros környezeti hatások.

A víz állapota alapvetően befolyásolja a közérzetet és a teljes ökoszisztéma fenntartását. A Grander® Technológiával kapcsolatba kerülve a víz ismét képes lesz újra felvenni elvesztett tulajdonságait.

 

A termék 18,9 literes szabványos, újratölthető palackaban kerül forgalomba.

 

Házhoz szállítás minimum 100 liter össz mennyiség vásárlásától. A 100 literben a különféle termékek szabadon választhatók, de a fóliázott termékeknél fóliát nem bontunk!

Házhozszállítás azt jelenti, hogy a terméket az utcáról elérhető első ajtóig visszük, lakásba, pincébe, garázsba stb. nem visszük. Fizetés kp-ben.

Ballonos viz minimális rendelése Budapest közigazgatási határán belül 3 db, cégeknek és vidékre 5 db rendelésétől. A ballonos vizek lehetnek különfélék is!

 

Első megrendelés alkalmával ne feledkezzen meg a ballonok megrendeléséről, melyet a "Tartozékok" menüpontban tehet meg. A ballonok betétdíja 2.000 Ft, a végleges visszavétel alkalmával 1.500 Ft-ot visszafizetünk. Ballont az utolsó rendelést követő 6 hónapon belül váltunk csak vissza.

Olyan ballonokat, amelyeken érzékelhető, hogy szennyezettek ( nem vizet tartottak benne), vagy sérült,  NEM VESZÜNK ÁT!

A ballonhoz javasoljuk a "Tartozékok" menüpontban található kézi pumpát megrendelni.

A termék tulajdonságai

Grander® hatás

 

A Grander®-vízélénkítés egy olyan eljárás, amellyel a víz természetes módon ér el egy biológiailag értékes minőséget, midőn olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyeket a természet is diktál: Képes regenerálódni, öntisztulása javul, ellenállóbbá válik és tovább eltartható.

A Grander®-vízélénkítők a vízvezetékrendszerbe beépítve fejtik ki hatásukat, teszik értékessé a vizet. A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.
Hogyan lesz a víz élénkített?
 
A Grander® Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenállóképessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól.
A Johann Grander által kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre ható - pozitív tulajdonsága átruházható más vizekre. - erősebb öntisztulás
- megnövelt oldó hatás
- megváltozott mikrobiológiai viselkedés, stb.
A lelkes felhasználók a következő pozitív hatásokról számolnak be:
 
Az élénkített víz:
- finomabb ízű és frissebb
- növeli a vízivási igényt
- jótékony hatású a bőrön
- az élelmiszerek tartósabbak és ízletesebbek
Forrás: http://granderwater.blogspot.com/p/grander-hatas.html
Videók Grander előadásokról a magyar televíziók adásaiból:
http://www.youtube.com/watch?v=UgsUbVk9nc4&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=_S-QCeuodCM&feature=player_embedded

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés