Sarka fogyni, Vár a JOY Beauty Club!

Sarka Kata a csípőjéről szeretne fogyni! | Well&fit

sarka fogyni

Pinterest A gyönyörű műsorvezető a JOY. A csinos műsorvezetőt látva el sem tudjuk képzelni, hogy valaha nem volt elégedett magával. Pedig ahogy ő fogalmazott, annyira nem kibékülve külsejével, hogy a tükörbe sem bírt nézni.

Megkeresésünkre Kata 5 szuper fogyókúrás tippjét árulta el, amelyek megfogadásával ti is könnyen elérhetitek a régóta áhított alakot. Nem elég a sok mozgás, az étkezésre is figyelned kell. Ellenálltam a kísértésnek és inkább elmentem futni egyet, amíg a többiek ebédeltek, hogy ne szegjem meg a diétát.

sarka fogyni

Ne éheztesd magad, étkezz sarka fogyni célnak megfelelően és változatosan. De én például rengetegszer ettem natúr csirkemellet vagy tilápiát — fitness sarka fogyni által előszeretettel fogyasztott zsírszegény halfajta — nyers zöldségekkel, mert ezt nagyon szeretem. Kényeztesd is magad néha.

sarka fogyni

Soha ne add fel. Akármennyire is úgy érzed, hogy nehéz, ragaszkodj a céljaidhoz.

sarka fogyni

Az első két hét kőkemény volt, de ezt az időszakot túl kell élni. Ez után nekem már egyáltalán nem hiányoztak a korábban megszokott ételek, italok, a régi életmód.

sarka fogyni

Ez ám a szép has! Motivációért kövess bloggereket "Ha kifogytam az ötletekből, hogyan egyek változatosan, de közben egészségesen, akkor mindig megnéztem a Zabkásakirálylánynak becézett Instagram blogger, Oatmealqueen tippjeit.

sarka fogyni

Olvassa el is