Női fogyókúra, Női fogyás

10 idegtépő női szokás – ami gátolja a fogyást és fejlődést

Ez a különbség a férfi és a női fogyókúra között!

A 6 legjobb fogyókúrás tanács nőknek MME A nők rengeteg elvárást támasztanak magukkal szemben a fogyás terén is. Sok esetben hajlamosak vagyunk összehasonlítgatni a testünket másokéval, pedig a diéta lehetőségei és eredményei midenkinél eltérőek. A lényeg, hogy saját magunkhoz mérten mindent megtegyünk azért, hogy egészségesebben étkezzünk.

Számtalan cikk született már azzal kapcsolatban, hogy a férfiak és a nők megannyi dologban ellentétesen gondolkoznak. De vajon mi a helyzet a fogyókúra terén?

Legjobb női fogyás tippeket

Ki a tudatosabb és mennyire érdemes együtt diétáznunk a párunkkal? A témáról megkérdeztük az obezitológus és testsúlygyógyász szakorvost, Dr. Gajdács Ágnest!

fogyásra gyógytea

Párok esetében jól megfigyelhető, hogy ugyanannyi idő alatt a fogyókúrás utasítások pontos betartása mellett a férfi mindig gyorsabban kezd el fogyni, és súlyvesztése jóval látványosabb. Ennek oka a férfi és nő eltérő hormonális háttere.

Hatályos: Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Honlapot igénybe vevő felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintett felhasználó jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A Honlapról elérhető alábbi felületre, szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok külön tájékoztatókbantalálhatóak, amelyek az adott felületeken érhetőek el: Karrier, Hírlevél, Törzskártya, Sportolói jelentkezés. A cookie-val kapcsolatos részletes adatkezelési szabályok szintén külön női fogyókúra találhatóak. Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat, azok valódiságát nem ellenőrzi.

A férfi hormonok sokkal inkább támogatják a fogyást, másrészt pedig a férfiak testösszetétele is teljesen más.

A nők esetében az alma típusúak a hasukra raktároznak, míg a többség inkább a csípő-popsi-combok területére, ők az úgynevezett körte női fogyókúra típusba tartoznak.

c9 zsírvesztés

Ezzel szemben normális esetben a férfiak elsődleges zsírraktára mindig a has. Tehát ha a testrészek kezelésére is gondolunk egy fogyókúra kapcsán, a férfiaknál csak egy testrészre, a hasra kell koncentrálni. Kedvezőtlen viszont, hogy az alma típusú zsírfelhalmozódás a bőr alatti zsírdepón kívül a májat nem alkoholos eredetű zsírmáj és a zsigerek között elhelyezkedő zsírt is érinti. A zsigeri zsír nem távolítható el helyi alakkorrekciós módszerekkel, női fogyókúra jól összeállított diétával, általános fogyás részeként.

Különösen előnyös tehát a minőségi, megfelelő mennyiségek bevitelét is megcélzó étrend és a női fogyókúra helyi kezelésének kombinációja, amely női fogyókúra bőr alatti és a zsigerek közti zsírfelhalmozódás csökkentésére is alkalmas.

Gajdács Ágnes, obezitológus és testsúlygyógyász szakorvos. Az elmúlt években nőtt a fogyni vágyó férfiak száma!

eca verem a fogyáshoz

Az elmúlt években nagy fordulat történt ezen a téren, hiszen évvel ezelőtt kevés férfi szeretett volna fogyni. Az utóbbi években azonban nőtt a fogyni vágyó férfiak száma. A praxisunkban jelenleg a fogyókúrázók kétharmada nő, egyharmada férfi.

liz uy fogyás

Meg kell említenem azt is, hogy a férfiak a módszerválasztásban is egyre tudatosabbak és már nem mindenki a feleségével együtt jön fogyni. Célzott kezelés kell!

  1. Legjobb női fogyás tippeket Íme a 10 legjobb fogyókúra tipp, amit neked is ki kell próbálnod!
  2. 10 idegtépő női szokás – ami gátolja a fogyást és fejlődést

Az obezitológus szakorvost sokszor olyan férfiak keresik meg, akik rendszeresen sportolnak, de mégsem elégedettek! Gajdács Ágnes.

segít- e a zsírégetők a fogyásban

Az obezitológus szakorvos azt is hozzátette, hogy az egészséget is veszélyezteti a hasi típusú elhízás, mert fokozott rizikót jelent olyan betegségeknél, mint a például a szív- és keringési problémák, vagy a cukorbetegség. Ha a hasi típusú elhízást sikerül mérsékelni vagy teljesen leküzdeni, akkor ez az egészségi állapot szempontjából is egy nagyon kedvező változást eredményez.

Ha bővebben érdekel a téma, nézd meg az alábbi videót!

fogyhat 19 nap alatt

Olvassa el is