Liptai fogyása,

Liptai Claudia vajon ki miatt fogyott 20 kilót? - Blikk

A műsorvezető hamarosan visszatér a képernyőre, de addig is férjével közös rádióműsorában, az ÉdesKettesben beszélget a legkülönbözőbb témákról.

hogyan segítenek a mágnesek a fogyásban

Most például a diétázásról és arról, hogy mindig is nehezére esett visszafognia magát, ha evésről volt szó. Kapcsolódó Liptai Claudia lesz a Mestercukrász műsorvezetője Liptai maga is rendelkezik cukrász végzettséggel.

30 napos útmutató a fogyáshoz

Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük.

Liptai fogyása genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben.

Bár még nem találta meg az igazit, egyetlen tippje van, amely úgy érzi, mindig beválik. Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az ÉdesKettes című rádiós műsorában Liptai Claudia és Pataki Ádám — derül ki a beol. Így a házaspár megosztotta azt az örömét is, miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amit már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel.

Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kg.

colostomia táska fogyás

Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is — kezdte Liptai Claudia, akinek van egy tanácsa, habár ő sem mindig fogadja meg.

Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb!

Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell…vagy kellene.

milyen tea segít a zsírégetésben

Ajánlott videó.

További a témáról