Karcsúsító öltöny

Az ideális öltönyt keresed?

karcsúsító öltöny

Fedezd fel melyek azok a modellek, melyek tökéletesen illeszkednek az alakodhoz és a különböző alkalmakon is megállják a helyüket. Irodába, talákozóra vagy a mindennapokban - a különböző stílusú zakókat bármilyen stílusban vislehetjük. A kötelező öltöny a férfi szekrényekben!

Kapcsolódó termékek

Az öltönyöknek és a zakóknak fontos szerepük van a férfi divatban. Manapság egy divatosan öltözködő férfi számos alkalmon viselheti őket. A zakót például viselhetjük egy fontos megbeszélésre, találkozóra - ilyenkor egy klasszikus inggel és nyakkendővel párosítjuk őket. A hétköznapokban a zakókat nyugodtan hordhatjuk egy laza farmerrel és sportcipővel is. Munkába pedig egy chino nadrággal tökéletes összeállítást kaphatunk.

A nélkülözhetetlen zakó Azok az idők már rég elmúltak, amikor a férfiak unalmas és komor öltönyöket és zakókat vettek fel.

A nélkülözhetetlen zakó

Manapság a szín, testgyengeség és fogyás és a szabás sokkal merészebb lett. Az elegáns szürke vagy bézs árnyalatokon túl a legdivatosabb színek közé tartoznak a világoskék és a lila is.

  1. Ibs zsírvesztés
  2. Készülék Típus: darab Csomag Méret: 2cm x 2cm x 2cm 0.
  3. Fogunk küldje el a elemek, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.

Pamutból vagy igazi gyapjúkeverékből készül a legtöbb klasszikusnak számító öltöny. Az elegánsabb anyagokhoz tartozik; a kasmír, selyem, tweed és a len is.

karcsúsító öltöny

Ez utóbbiból készült öltönyök pedig nagyszerű választásnak bizonyulnak a forró nyári napokban is. A tweed zakó farmerrel és egy hozzá illő cipővel kombinálva ideális viselet lehet a hétvégéken. A modern zakók, melyeket általában apró csíkok és barázdák díszítenek, remekül funkcionálnak az üzleti megbeszéléseken.

Egy öltönyt nyugodtan kombinálhatunk akár inggel vagy pólóval is, amely így a hétköznapokban is megállja a helyét. A színes ingek és karcsúsító öltöny nyakkendők pedig még jellegzetesebbé teszik megjelenésünket.

Вы временно заблокированы

Ennek köszönhetően mindig divatosak lehetünk, miközben egyéni stílusunkat is kiemelhetjük. Elegáns férfi, elegáns zakóban A szmoking nem más, mint egy fekete öltöny rafinált szabással.

karcsúsító öltöny

A karcsúsító öltöny ujj, valamint gallér része általában szatén szegélyezéssel végződik. Az oldalvarrások szintén szatén végződéssel záródnak. Ezeknek a részleteknek köszönhetően válik a szmoking különlegessé, amit viselve a férfiak kivételesen elegánsan és csábítóan festenek.

karcsúsító öltöny

A szmoking ideális választás esküvőre. Karcsúsító öltöny a kissé fényesebb anyagól készült zakók és öltönyök is minden karcsúsító öltöny alkalmon megállják a helyüket.

Minden igazi férfinak kell, hogy legyen a szekrényében egy igazi zakó. Ezenkívül egy nélkülözhetelen öltöny is, ami a különleges események megfelelő öltözéke.

karcsúsító öltöny

Szintén remek választás akár munkahelyre viselvevagy egy basic felsővel az esti programhoz. Kedvezmény Ft A hírlevélre való feliratkozás előnyei: Árengedmények.

Olvassa el is