Fogyás sikersztori, Nekik is sikerült történetek

fogyás sikersztori

fogyás sikersztori

Elképesztő változás! Közel 40 kilót fogyott és mára már mások útját segíti!

Fogyás sikersztorik

Úgy döntöttem, hogy akkor már csináljuk nagyban és átváltottam tiszta étkezésre, továbbá elkezdtem mozogni. A diétám lényege az volt, hogy mindent ettem például hamburgert, pizzát, tortákat és sütiketcsak más alapanyagokból raktam össze az ételeket fogyás sikersztori igyekeztem figyelni arra, hogy este már ne legyen szénhidrátos a vacsora, több fehérjét vigyek be, mint korábban és nagyjából 3 óránként egyek.

Ezzel a módszerrel közel 30 kg-tól sikerült megszabadulnom úgy, hogy fogyás sikersztori egy percig sem volt szenvedés a diéta, rengeteg szuper ételt ettem. Általában ezt a bennünk lévő komplexus váltja ki.

Elképesztő sikersztori - 40 kilótól szabadult meg

De ne felejtsd el, hogy az edzőterembe azért megy az ember, mert változtatni szeretne magán valamit! Mindenki aki ott van, elkezdte valahol és tudja, hogy ez a legnehezebb az egészben.

fogyás sikersztori

Azt a változást, amire mindig is vágytál! Noémi azóta is a testépítés nagy szerelmese, persze csak a főzés után, hiszen az évek alatt rengeteg egészséges receptet készített el és talált ki.

Ezeket a recepteket rendszeresen megosztja követőivel is. Irány a színpad! Fogyás sikersztori ezzel azokat a társaimat és vendégeimet, akik tervezik, vagy már elkezdték az életmód váltást, de nem elég bátrak vagy nem hisznek benne, hogy meg lehet csinálni, ha van hozzá elég akarat.

Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából

A legjobb sztorikat az életben mi magunk írjuk! Kezd el a változást, mert Te is tudod, hogy képes vagy rá! Legyél Te magad a változás!

fogyás sikersztori

Olvassa el is