Fogyni matricák

Rekordszámban fogytak a mobilalkalmazásban az autópálya-matricák

10 HÉTKÖZNAPI DOLOG ✔ Amit Eddig ROSSZUL Csináltál! [LEGJOBB]

Tanácsadás a matrica használatához Közvetlenül a matrica használata előtt nem fogyasszon kávét. Igyekezzen a fehér fogyókúra minél szigorúbb betartására a fehérítő kúra teljes ideje alatt.

fogyni matricák

Amennyiben a kávét nem tudja teljesen kizárni, vagy legalább korlátozni, fogyassza a lehető legtávolabbi időpontban a matrica felhelyezéséhez viszonyítva. Használja a matricát este, amikor is a fogak fehérítése a legalkalmasabb.

Tweet Közel 50 százalékkal nőtt a ben Simple applikáción keresztül vásárolt autópálya-matricák száma a as eredményekhez viszonyítva az OTP Mobil adatai szerint. A havi matricák száma ugrott meg leginkább hoz képest, de az éves megyei e-matricák is kelendőnek bizonyultak az óévben.

Ezzel az előző pont is teljesül — ne igyon kávét közvetlenül a felhelyezés előtt vagy után. Közvetlenül a matrica felhelyezése előtt ne mosson fogat.

fogyni matricák

Reggel természetesen mosson fogat, akár a nap folyamán is, de ne tegye közvetlenül a felhelyezés előtt. A fogmosás legkorábban a matrica felhelyezése után 10 perccel lehetséges. Használat előtt igyon egy pohár tiszta vizet, hogy lemossa a fog új lepedékeit, vagy elszíneződéseit.

fogyni matricák

Fogyni matricák matrica használata előtt szárítsa meg fogait az ujjaival. Törölje le róluk a nyálat, hogy a matrica a száraz fogakra kerüljön.

fogyni matricák

Ragassza fel a matricát fokozatosan és körmével egyenesítse ki, nyomkodja a fogközökbe. Ne ragassza a matricát az ínyére.

fogyni matricák

Körmével húzza le a matricát az ínyéről és hagyjahogy hasson. Fontos, hogy a fogait az egyedüli látható, elülső részükön fehérítse.

Közleményében a cég felhívta a figyelmet, hogy a megyei matricák mellett a hagyományos 10 napos, havi vagy éves matricákat is meg lehet vásárolni. A hagyományos időalapú matricák mellé az érvényességi idő figyelembevételével már nem kell megyei matricát venni.

Tudjon meg többet a fogérzékenységről blogunkon az előző mondatokban feltüntetett fogyni matricák valamelyikére kattintva. A matrica levételét követően azonnal öblítse ki száját és fogait langyos vízzel, a fogakon maradt fehérítő zselé eltávolításához használhat vizes fogkefét is.

fogyni matricák

A fehérítő kúra során használjon Crest fogkrémeket, ill. A Crest fogkrémek hosszútávú használatával biztosíthatja a fogak fehérségének hosszútávú megőrzését.

Olvassa el is