Fogyhat tenisz, Miért jó teniszezni? - Budaörsi Napló

Szeretne leadni néhány kilót, de futás vagy kondizás helyett inkább valami játékosabb mozgásformát választana? Tudja, melyik ütős sporttal lehet a legtöbb kalóriát égetni? A helyes megfejtés a fallabda. Bár a tenisz, az asztalitenisz, de még a tollas is nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban, mint a squash, átlagosan az utóbbival lehet a legtöbb kalóriát égetni. Természetesen fogyhat tenisz pontos számot mondani, elvégre az ember alkata és súlya mellett a játék intenzitása is nagyban befolyásolja, hogy ki mennyi kalóriát ad le egy óra alatt, ám összességében kijelenthető, hogy az ütős sportok közül hobbiszinten űzve a fallabdával lehet a legjobban fogyni.

Twitter Pinterest Azon agyalsz, hogy a futás mellé milyen mozgásformát lenne még érdemes beiktatnod? Vannak olyan mozgásformák, például a nyújtó edzések, amik remek kiegészítők egy futó számára, de mi a helyzet a sokkal intenzívebb tenisszel?

Az nem kérdés, hogy egy futó számára az úszás az egyik legeslegjobb keresztedzés, hiszen rengeteg pozitív hatása van. De az ugrálókötelezés is remekül működik a futás mellett, csak úgy, mint az intervall tréning vagy a jóga - de mi a helyzet a tenisszel?

fogyás többszemű roti retete pt diete de slabit

Olvasd el ezt fogyhat tenisz Keresztedzés nyárra: 4 vízisport, amitől jobb futóvá válsz Nagyon jó a szívnek, az érrendszernek A tenisz egy nagyon intenzív edzésforma, amely rendkívüli módon erősíti a szívet és a tüdő kapacitását is növeli.

A tenisz nagyon dinamikus mozgásforma, remekül kondícionál, mellette maximálisan segít jó formában maradni.

tippek a zsírvesztés elősegítésére mély hőzsír veszteség

Ha viszont beépíted a teniszt is a mindennapokba, akkor fejlesztheted az oldalirányú mozgásokat is. Könnyebben lesérülhetsz Viszont ezzel együtt a sérülésveszély is nőhet: általában a combhajlító és a vádli a leggyengébb pontok - vallja Darrin Bright, az OhioHealth sportgyógyász doktora, és ultramaraton futó.

fogyás mennyi hetente hogyan lehet tartósan hasi zsírt égetni

Arra azért figyelj, hogy olyan napokon, amikor sokat futottál, hosszú távot mentél, vagy egyszerűen csak volt egy kemény edzésed, már ne teniszezz. Futás közben nem csak a térdedre, a melleidre is vigyáznod kell!

3 hetes fogyókúra 6- 10 kiló mínusz hogyan fogyhatok el a zsír a hasától

Kalóriaégetésre is kiváló a tenisz Ha a fogyás is fontos szempont nálad, akkor fogyhat tenisz aggódj, a tenisz is bőségesen égeti a kalóriákat. Nyilván az, hogy pontosan mennyit égetsz egy fogyhat tenisz, függ az edzés intenzitásától, fogyhat tenisz, mennyit futsz az egy óra alatt és a te testedtől is, de az American Council on Exercise számításai szerint egy 68 kilós személy egy átlagosan intenzív 60 perces edzésen körülbelül kalóriát éget el, ami nagyjából ugyanannyi, mint ha egy laza futóedzést tartana egy órán keresztül.

Miért jó teniszezni? - Budaörsi Napló

Kell még több indok, hogy iktass be néha egy kis teniszezést? Kerüld el a következő variációkat!

csinos priya fogyás tippek rooibos tea fogyás

Megnézem a galériát.

További a témáról